27 Haziran 2012 Çarşamba

Nasıl oldu bilmiyorum..


Nasıl oldu bilmiyorum. Neden açtım bu blogu?

Aslında uzun zamandır yapmak istediğim bir şeydi bir blog sahibi olmak. Okuduğum bloglara özeniyordum belki.. Belki de yazdıklarımın sadece defter sayfalarında kalmasını istemedim. Hoş, yazıya en çok yakışan yer değil mi aslında defter sayfaları? Kalemin kağıtla buluştuğu andaki his bir başka... Sanki defter bir dünya ve sen o dünyaya hükmediyorsun. Kalemin güç veriyor sana, sen de ona.

Hayır, sorun yazdığım yerlerde değil, biliyorum. Nereye, ne şekilde yazarsam yazayım onlar benim sözcüklerim, benim cümlelerim, benim dünyam. Bu dünyada yalnız olmak istemedim belki de ya da dünyamın yalnız olmasını istemedim. Başkaları da görsün istedim, başkaları da okusun, başkaları da sevsin. Sever misiniz bilmiyorum. Ben sevecek miyim onu da bilmiyorum ama büyük ihtimalle çok seveceğim.

Düşüncenin kelimeye dönüştüğü her anı seviyorum. Okumayı sevdiğim kadar yazmayı da seviyorum. Belki de bu yüzden, artık okumayı çok sevdiğim blog dünyasında kalem tutan bir el de ben olmak istedim. Madem seviyorum, madem okuyorum, madem yazıyorum buraya yazayım istedim.

Ben kalemimi seviyorum. Peki siz de sevecek misiniz?

2 yorum:

  1. Merhaba sakura hoşgeldin aramıza. :)
    Ben kalemini çok beğendim, etkileyici bir başlabgıç olmuş. Ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, çok teşekkür ederim. Hoşbuldum.. :)

      Sil